След първия урок по еротично умножаване е ред на втория. Също толкова напоителен, колкото предишния, още повече, че ще стане дума за мъже.

Топ 5 Секс автогола за него

1. Двойка по сексуално възпитание
Ако имаше по-ниска оценка, можеше да му пишеш и нея (въздържаме се от единицата, защото тя се дава за подсказване, а който претендира, че може да подсказва, обикновено претендира и че ЗНАЕ нещо). Е, този симпатяга НЕ знае нищо. Не само че не знае къде и как да те докосне, за да ти е хубаво. Не е в час какво точно представлява клиторът ти, а да не говорим за такива сложни дефиниции от рода на къде се намира и как функционира.

2. Безхаберие на втора степен
То е логично продължение на горната слаба оценка в интимния бележник на господина. Като ти пишат двойка за незнание, има няколко възможни варианта да реагираш. Или да се стегнеш максимално и да научиш липсващото, за да запълниш пропуските, или - тъкмо обратното – да се отдадеш на тотална депресия, че не можеш и не знаеш нищо. Третият вариант обаче е най-опасен. А той е да си кажеш „ОК, аз не мога и не знаем еди какво си, обаче хич не ми пука от това. И пет пари не давам да се науча.“ Сещаш ли се за онзи, който не знаеше къде се намира клиторът ти? Е, същият този няма и желание да разбере. Прати го по дяволите. И си намери друг. Че този си е бил най-здравият автогол на света.
Няма и нужда да го съжаляваш, защото той не иска да научи урок №1 в секса - че всяка жена е различна и тялото й е привикнало към индивидуално еротично меню.

3. Скука за световно
Разнообразие 0. Същото място, същото време, същите поза и движения, същите реакции. Или пък - същата липса на такива.
Следващият, моля!

4. Егоист от класа
Той нали е свършил? И блажено примижава по котешки. А, да, и цигара може да запали за десерт. ОК, значи всички са доволни! Е, да, ама не, защото някъде по пътя се загуби един много важен елемент - Твоя милост заедно със заслуженото ти удоволствие. Ама това партньорът слабо го касае. Като е така, бяхме до тук със секса. И с теб, драги. Ако не се научиш освен за собствената си задоволеност да мислиш и за тази на мацката в ръцете си. А ако не ти се занимава с подробности, по-добре си вземи надуваема кукла!

5. И пак за безхаберието
Още веднъж за него, че повторението било майка на... научаването. Или поне при някои мъже. При други са ампутирани импулсите, свързани с изслушване на партньорката или със задаване въпроси. Стой по-далеч от такива.

Топ 5 попадения за него

1. Шестица по сексуална практика
Този мъж знае точно колко дълго да те гали и точно колко бавно да проникне в теб. Знае точно как да се движи след това, за да не усетиш нито скука, нито болка, нито пък чувството, че си била употребена за 5-минутно развлечение.

2. Удоволствието преди всичко
Да сме наясно – при екземпляр като него удоволствието винаги е умножено по две. Или както пееше Слави преди години - едно за теб, едно за мен. Първо ти, после – аз. Или обратно. Важното е и двамата да го из питаме. Онова голямо „О“, което ще ни пренесе през девет земи в десета, някъде отвъд времето и пространството.
За целта той не пришпорва белия кон, който и двамата сте яхнали. Просто лекичко и опитно придърпва юздите му, потупва го по вратата и се оставя да ви вее вятърът на насладата.

3. Вълшебник
Тук ми се иска да имах камера, за изиграя един виц, но въпреки това ще се опитам да го разкажа цветно. Та значи класическата ситуация - мъж се прибира от командировка и намира жена си в леглото с друг мъж. На троснатия въпрос на съпруга към благоверната „Какво прави той тука?“, нашето момиче, вече почти разтекло се по пода от удоволствие и с приглушен от насладата глас, отговорило „Чудесааааа“. Представете си що за вълшебник трябва да е бил любовникът, за да си отнесе подобен комплимент. И що за дръвце може би е въпросният съпруг.
Идеята беше, че си е жива магия да успееш да накараш една жена да се почувства истински добре. Истински желана. Истински красива. При това не само в спалнята.

4. Сетива – нащрек!
Наострил ги е всичките. И петте. Ако му се намира още някое друго извън тях – ще настрои и него на подходящата честота. С единствената цел да улавя колкото може повече от твоите любовни сигнали. Този любовник е наясно, че ако за една жена удоволствието е в многократното, бурно и изключително шумно изживяване на оргазма, то за друга (или пък за същата, но по различно време или при различно настроение), може да е просто тихата насладата, че е направила НЕГО щастлив.

5. За въртенето на една планета
Не е нужно да си центърът, около който се върти целият му свят. Но е хубаво да си поне един от центровете. Тогава ще можеш да говориш с него за всичко, включително и за нуждите ти. Ако той успява 1) да ги изслуша; и 2) да ги удовлетвори, си щастливка. А той е направил най-страхотното си попадение.